Ankara Emniyet Müdürlüğü uyardı: Başkent’te birçok yol kapalı!

Başkent Ankara’da 2024 yılına giriş kutlamaları kapsamında yapılacak etkinlikler sebebiyle kapalı olan yollarla ilgili Ankara Emniyeti’nden açıklama geldi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü uyardı: Başkent’te birçok yol kapalı!
Yayınlanma:

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 31 Aralık'ta yapılacak yılbaşı kutlamalarıyla ilgili olarak kent genelinde kamu kurumları, stratejik/ekonomik açıdan önemli yerler, hassas bölgeler ile otogarlar, tren garları, havalimanları, meydanlar, alışveriş merkezleri, parklar, eğlence merkezleri ve kutlamalara yoğun katılım beklenen yerlerde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla gerekli güvenlik önlemlerinin alınacağı belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü, yılın son günü gerçekleşecek etkinlikler için gerek duyulması halinde 31 Aralık Pazar günü saat 19.00'dan itibaren Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Milli Müdafaa Caddesi'nin GMK Bulvarı ile Yahya Galip Caddesi arasında yer alan bölgelerle Aşkabat Caddesi'nin Akdeniz Caddesi ile 54. Cadde arasındaki bölümü ve Bestekar Caddesi'nin Tunalı Hilmi Caddesi ile J.F. Kennedy Caddesi arasındaki bölümünde Atatürk Bulvarı'nın Sıhhiye Orduevi ile Akay Kavşağı arasındaki bölümü, Ziya Gökalp Caddesi'nin Kolej Kavşağı ile Kızılay Kavşağı arasındaki kısmı, Tunalı Hilmi Caddesi'nin Kuğulu Park ile Esat Caddesi arasındaki kısmı, Tunus Caddesi'nin Tunalı Hilmi Caddesi ile J.F. Kennedy Caddesi arasındaki kısmın trafiğe kapalı olacağını açıkladı.

Ayrıca yine gerek duyulması durumunda 54. Cadde, Filistin Caddesi, Azerbaycan Caddesi, Selanik Caddesi, Yüksel Caddesi, Olgunlar Caddesi, İnkılap Sokak, Karanfil-2 Sokak, Konur-2 Sokak, Kumrular Sokak ve bu sokaklara bağlanan yollarda etkinlikler sona erene kadar çift yönlü araç trafiğine kapatılacağı açıklandı.

Açıklamada, vatandaşların mağdur olmamaları için trafiğe kapatılacak yolların durumunu göz önünde bulundurmaları ve toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri istendi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.