Ankara esnafından üst sınıf grubuna çağrı: “Hamamönü’nde üst sınıflara da hizmet vermek istiyorum"

Ankara’nın Hamamönü semtinde düğün ve kına organizasyon işiyle uğraşan Hüseyin Gazi Oğuz, bu tarihi mekânlarda gerçekleştirilen programların çoğunlukla orta ve alt gelirli kişiler tarafından düzenlendiğini bildirdi. Sınıf değişikliği talebinde bulunan Oğuz, bu durum nedeniyle yeteri kadar fiyat değişikliği yapamadıklarını söyledi.

Ankara esnafından üst sınıf grubuna çağrı: “Hamamönü’nde üst sınıflara da hizmet vermek istiyorum"
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: BÜŞRA SAĞLAM

Havaların soğumaya başlamasıyla beraber düğün sezonu da yavaş yavaş sona eriyor. Ankara’nın Hamamönü semtinde düğün ve kına organizasyon işiyle uğraşan Hüseyin Gazi Oğuz, kendileri için düğün sezonun nasıl geçtiğini anadolugazete.com.tr’ye anlattı.

Geçen yıla nazaran düğünlerde bir tık düşüş gözlemlediklerini bildiren Oğuz, düğün işinde lokasyonun oldukça önemli olduğunu kaydetti.

isletmeci.jpg

“SINIF DEĞİŞİKLİĞİ İSTİYORUM”

Hamamönü’nde sadece orta ve alt sınıfların organizasyon için geldiğini belirten Oğuz, üst sınıfların burayı tercih etmemesinden yakındı. Oğuz, “Üst sınıflara organizasyon yapamadık çünkü Hamamönü, bu sınıfların tercih ettiği bir yer değil. Fakat üst gruba da hitap ettiğimizi düşünüyorum. Ben sınıf değişikliği istiyorum. Dolayısıyla onların da Hamamönü gibi tarihi bir yapılarda organizasyonlarını gerçekleştirmelerini isterim.” şeklinde konuştu.

salon1.jpg

“FİYAT ARTIŞI İSTEDİĞİMİZ GİBİ DEĞİL”

Pandemiden sonra düğün yapmak isteyenlerle ilgili büyük bir kitlenin oluştuğunu dile getiren Organizasyon İşletmecisi Oğuz, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Pandemiden sonra büyük bir yoğunlukla karşılaştık. Tabii o zamanlar fiyatlar da istediğimiz gibiydi. Enflasyon oranları o dönemde düşüktü ve kriz bu kadar etkilememişti. Lakin şu an istediğimiz oranda fiyat artışı yapamıyoruz çünkü gelen kitle belli.”

Fiyatlarda artışın olması gerektiğini vurgulayan Oğuz, “İleriki dönemlerde bizi nasıl bir enflasyon bekliyor bilemiyoruz. Kasım ayı içerisinde bir fiyat takibi yapacağız. Çünkü kira oranlarının belirlenmesi, gıda ve içecek fiyatlarının kesinleşmesi önemli. Sezon içinde de fiyatlar sürekli değişiyor. Biz de organizasyon artışlarına göre bir fiyat değişikliğine gidebiliriz.” dedi.

salon2.jpg

TEK PAKET UYGULAMASI İLE HİZMETLER BİR ARADA

Organizasyon fiyatlarına da değinen Oğuz, şunları aktardı: “Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yapılan organizasyonda 100 kişilik 17 bin 500 TL. Cumartesi günü ise 250 kişilik bir organizasyonda 37 bin TL’lik bir fiyatımız var. Bunların içinde; video, fotoğraf , müzik, ikramlar ve garson servisimiz vardır. Biz burada tek paket uygulaması uyguluyoruz.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.