Ankara Etimesgut'ta 3+1 daire icradan satılık

Kazım Karabekir Mahalessinde bulunan taşınmazın ihale süreci başlatıldı. ilan.gov.tr 'de yer alan satışın detayları belli oldu...

Ankara Etimesgut'ta 3+1 daire icradan satılık
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut'ta icradan 3+1 daire satılığa çıkarıldı. ilan.gov.tr'de yer alan ilanın detaylarına göre 108 metre kare net alanı olan daire için ihale süreci başlatıldı. Resmi sitede yer alan detaylarda şu bilgilere yer verildi:

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunan Kazım Karabekir Mahallesi'nde, 2040. Sokak üzerinde yer alan Kayalar Apartmanı'nda, 7 numaralı 3. kat 7 nolu bağımsız bölüm, borçluya isabet eden tam hissesiyle satışa çıkarılmıştır. Taşınmaz, daire, antre, 3 oda, salon, açık mutfak, 2 banyo ve 2 balkondan oluşmaktadır. Balkonlar kayar cam balkon sistemi ile kapatılmıştır. Isınma sistemi doğal gazlı olup, müstakil kombi sistem kalorifer tesisatlıdır. Bağımsızın net (faydalı) alanı mevcut olarak 108 m² + 10 m² balkon olarak ölçülmüştür. Brüt alanı ise m² cetveline göre 132,90 m² olarak belirtilmiştir.

ÖZELLİKLERİ

Taşınmazın genel özellikleri ve satışa konu bilgiler, Ankara Batı 2. İcra Hukuk Mahkemesi'nin 2023/796 esas 2024/388 karar sayılı ilamına dayanmaktadır. Satışa çıkarılan taşınmazın adresi Kayalar Apartmanı, Kazım Karabekir Mahallesi, 2040. Sokak, No:14/7, Etimesgut / Ankara'dır.

Taşınmazın yüzölçümü 475,00 m² olup, arsa payı 680/4750 şeklindedir. İmar durumu, inşaat tarzı olarak konut alanında yer almakta olup, blok nizamında 4 kat yapılaşma iznine sahiptir. Yola 5 m, yan parselden ise 3 m çekme mesafesi şartlarına uymaktadır.

Taşınmazın kıymeti 2.000.000,00 TL olarak belirlenmiş olup, KDV oranı yüzde 1 olarak uygulanmaktadır. Kaydındaki şerhler arasında haciz, ipotek ve Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesi'ne ait şerhler bulunmaktadır; ancak satışa engel bir durum olmadığı belirtilmiştir.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1541467/emlak-konut-ankara-etimesgutta-3-1-daire-icradan-satiliktir

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.