Ankara Etimesgut'ta otopark yangını: 5 araç kül oldu

Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Bahçekapı Mahallesi'nde, Şaşmaz Oto Sanayisi'nde yer alan bir otoparkta çıkan yangın, park halindeki araçları alevlere teslim etti. Yangın, 10 Ekim günü saat 17.10 sularında, 2583 Sokak üzerinde meydana geldi ve çevrede paniğe yol açtı.

Ankara Etimesgut'ta otopark yangını: 5 araç kül oldu
Yayınlanma:

İlk belirlemelere göre, otoparktaki bir aracın henüz bilinmeyen bir nedenle alev almasıyla başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek çevresindeki dört araca daha sıçradı. Yoğun duman ve yükselen alevler, olay yerinde bulunan sanayi çalışanları ve çevredeki vatandaşlar arasında korku yarattı. Alevlerin kontrol altına alınabilmesi için hızla itfaiyeye haber verildi.

YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede kontrol altına almayı başardı. Ancak, yangının etkisiyle 5 araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının başladığı aracın motor kısmında patlamaların yaşandığı, bu nedenle yangının hızla diğer araçlara yayıldığı belirtiliyor.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlattı. İtfaiye ekipleri de olay yerinde soğutma çalışmalarını sürdürdü.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.