Ankara Etimesgut’ta tehlikenin önüne geçildi!

Ankara Etimesgut Belediyesi, Piyade Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Şehit Sabri Kartal Parkı’nın yan yatan ve büyük bir felakete yol açma potansiyeli olan duvarı yıkarak yeni bir çalışma başlattı.

Ankara Etimesgut’ta tehlikenin önüne geçildi!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: MURAT BÖLÜK

Etimesgut Piyade Mahallesi'nde bulunan Şehit Sabri Kartal Parkı, özellikle yaz günlerinde yüzlerce çocuğun ve ailenin uğrak noktası oluyor. Parkın duvarları uzun yıllardır yan yatmış bir şekilde göçme tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Geçte olsa tehlikeyi fark eden Etimesgut Belediyesi parkın duvarını tamamıyla yıkarak yeniden inşa çalışmasına başladı.

etimesgut-park-2.jpg

Etimesgut'taki Piyade Mahallesi'nde bulunan en işlek parklardan biri olan Şehit Sabri Kartal Parkı, özellikle salı günleri hemen üzerindeki alana semt pazarının kurulması nedeniyle en yoğun günlerini yaşıyor. Vatandaşlar hem pazar alışverişini yapıyor hem de çocuklarını parkta oynatıyor. Ancak parkın duvarlarının yıllardır her an yıkılacak gibi durması vatandaşlarda korkuya neden oluyordu.

etimesgut-park-4.jpg

MAHALLELİ HER AN YIKILACAK KORKUSU YAŞIYORDU

Şehit Sabri Kartal Parkı ayrıca gün içerisinde emekli vatandaşlar tarafından ziyaret ediliyor, insanlar ağaçların altında oturuyor ve aileler piknik yapıyor. Vatandaşların can güvenliği tehlikeye atılıyor ve üzerlerine çökme riski taşıyan duvar nedeniyle mahalle sakinleri de tedirgin oluyordu. Yolun hemen üstünden geçen araçların da etkisiyle parka doğru yatmış duvar her an devrilme tehlikesi içeriyordu.

etimesgut-park-5.jpg

Etimesgut Belediyesi tarafından parkın duvarlarının yıkılarak tekrar yapılmaya başlanması mahalle sakinlerini sevindirdi. Tehlikenin fark edilerek adım atılması karşısında Etimesgut Belediyesine teşekkür eden mahalle sakinleri, olası bir felaketin önüne geçildiği için mutlu olduklarını belirtti.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.