Ankara Hacı Bayramı Veli Üniversitesi yeni akademik yılı açılıyor

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ), 2024-2025 akademik yılı açılış törenini 1 Ekim 2024 tarihinde görkemli bir etkinlikle gerçekleştirecek. Tören, AHBVÜ Itri Kongre ve Kültür Merkezi'nde üniversite camiasını bir araya getirecek.

Ankara Hacı Bayramı Veli Üniversitesi yeni akademik yılı açılıyor
Yayınlanma:

Yeni akademik yılın başlangıcını kutlamak amacıyla düzenlenecek olan tören, saat 14:00'te başlayacak. Etkinlik, üniversitenin önemli akademik ve idari kadrosunun yanı sıra öğrenciler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilecek. AHBVÜ’nün bu töreni, hem akademik dünyaya hem de yeni başlayan öğrencilere ilham verecek önemli bir buluşma noktası olacak.

AÇILIŞ DERSİ PROF. DR. SÜLEYMAN SAİM TEKCAN'DAN

2024-2025 eğitim-öğretim yılının ilk dersini, ünlü akademisyen ve sanatçı Prof. Dr. Süleyman Saim Tekcan verecek. Sanat ve eğitim dünyasında önemli bir yeri olan Prof. Dr. Tekcan, açılış dersinde akademik ve sanatsal perspektifleri birleştirerek öğrencilere yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyecek.

YENİ AKADEMİK YIL İÇİN BÜYÜK BEKLENTİLER

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, akademik yılın başlamasıyla birlikte eğitime olan katkılarını artırmayı, yenilikçi ve kapsamlı projelere imza atmayı amaçlıyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.