Ankara Hurdacılar Sanayi Sitesi'ndeki yangının büyüklüğü gün ağarınca ortaya çıktı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde öğlen saatlerinde çıkan yangının bilançosu gün ağarınca daha net göründü.

Ankara Hurdacılar Sanayi Sitesi'ndeki yangının büyüklüğü gün ağarınca ortaya çıktı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde dün öğlen saatlerinde meydana gelen yangın 16 saat sonra kontrol altına alınabildi. Günün ilk ışıklarıyla birlikte yangının geride bıraktığı tahribat daha net olarak görüldü.

İvedikköy Mahallesi'nde bulunan bir geri dönüşüm firmasına ait açık alanda başlayan yangın, atık kâğıt ve lastiklerin alev almasıyla hızla büyüdü. Kuvvetli rüzgarın da etkisiyle yangın, çevreye de sıçradı. Ankara Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı.

yanginn.jpg

YANGININ MANZARASI HASARI NET GÖSTERİYOR

Yangının kontrol altına alınmasının ardından sabah saatlerinde çekilen fotoğraflar, hazarı net bir şekilde gözler önüne serdi. İtfaiye ekiplerinin bölgedeki soğutma çalışmaları devam ederken, yangının etkisiyle büyük ölçüde zarar gören alanın onarımı için çalışmalar başlatıldı.

Ankara Valiliği akşam saatlerinde yaptığı açıklamada yangının çıkış nedenin henüz belirlenemediğini ve çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

Hurdacılar Sitesi'nde çıkan yangının bölgedeki işletmelere ve çevreye verdiği maddi zararın büyük olduğu belirtiliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.