Ankara ilçe belediye başkanlarından Şehit Piyade Er Alan için taziye mesajı

Ankara ilçe belediye başkanları, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Er Sefer Alan için başsağlığı mesajı yayımladı.

Ankara ilçe belediye başkanlarından Şehit Piyade Er Alan için taziye mesajı
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Er Sefer Alan'a Allah'tan rahmet, ailesi başsağlığı diledi.

Yavaş, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, "Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde hain terör örgütü PKK’nın açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan kahraman askerimiz Sefer Alan’a Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Er Sefer Alan için başsağlığı mesajı yayımladı. Şahin, mesajında, " Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Er Sefer Alan için Allah'tan rahmet, ailesi başsağlığı diledi.

Yıldızkaya, mesajında "Pençe / Kilit Harekatı Operasyon Bölgesinde hain terör örgütü mensuplarının açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan kahraman askerimiz Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan’a Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Büyük Türk Milletinin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Er Sefer Alan için başsağlığı mesajı yayımladı.

Özarslan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, "Pençe-Kilit Harekatı Bölgesinde hain terör örgütünün açtığı ateş sonucu şehit düşen Kahraman Askerimiz Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz." dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.