Ankara-İstanbul YHT rötarlı kalkış yaptı: Yüksek Hızlı Tren'de arıza

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) 19.35 seferinde arıza yaptı, yolcular 20 dakika gecikmeli hareket etti.

Ankara-İstanbul YHT rötarlı kalkış yaptı: Yüksek Hızlı Tren'de arıza
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara-İstanbul seferini yapan Yüksek Hızlı Tren (YHT), 19.35’teki kalkışında beklenmedik bir arıza yaşadı. Yolcular, beklenenden 20 dakika geç hareket etmek zorunda kaldı. Bu beklenmedik aksaklık, yolcular arasında huzursuzluğa neden oldu ve çeşitli tepkilere yol açtı.

1-001.jpg

GÖREVLİLERDEN AÇIKLAMA: ARIZA NEDENİYLE GECİKME YAŞANDI

Tren görevlileri, gecikmenin trende meydana gelen bir arızadan kaynaklandığını belirtti. Ancak, arızanın detayları hakkında yolculara ayrıntılı bir bilgi verilmedi. Yolcular, trenin kalkışında yaşanan bu gecikmenin planlarını etkilediğini ifade ederek, yetkililerden daha fazla şeffaflık ve çözüm beklediklerini dile getirdi.

ARIZANIN ÖNCEDEN BİLDİRİLMEMESİ YOLCULARI ZORA SOKTU

Yolcular arasında, trenin zamanında kalkış yapamaması ve yolculuk sırasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle hoşnutsuzluk gözlemlendi. Bazı yolcular, bu tür aksaklıkların sıkça yaşanmaya başladığını belirterek YHT seferlerinin daha güvenilir ve sorunsuz bir şekilde işlemesini talep etti.

YENİ TRENE GEÇİLDİ

Arızadan dolayı yirmi dakika rötarlı kalkış yapan Ankara- İstanbul 19:35 YHT seferi, farklı bir trene geçilerek 19.55'te hareket etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.