Ankara Keçiören ve Kızılcahamam'da trafik kazaları! Araçlar hurdaya döndü!

Ankara'da bugün Keçiören ve Kızılcahamam ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında can kaybı yaşanmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Ankara Keçiören ve Kızılcahamam'da trafik kazaları! Araçlar hurdaya döndü!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER:ESRA SARI

Ankara'nın en kalabalık ilçesinden biri olan Keçiören'de bugün peş peşe trafik kazaları meydana geldi.

ekran-goruntusu-2023-11-05-193136.png

İlk kaza Keçiören ilçesine bağlı Ufuktepe Mahallesi'nde medyana geldi. Kaza, sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi üzerine ünlü bir zincir marketin duvarına çarptı. Kazada can kaybı yaşanmazken, sürücünün yaralandığı öğrenildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

KEÇİÖREN'DE KAZA!

Keçiören'de bugün ikinci kaza ise Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi (GATA) önünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre kazaya minibüs, EGO otobüsü ve araç karıştı. Kazada can kaybı yaşanılmadığı öğrenildi. Araçlarda ise maddi hasar oluştu. Kazaya şahit olan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

ekran-goruntusu-2023-11-05-193355.png

KIZILCAHAMAM'DA KAZA!

Ankara'da bugün bir diğer kaza ise Kızılcahamam'da yaşandı. Kaza, Kızılcahamam Kurt Boğazı mevkinde meydana geldi. Kontrolünü kaybeden otomobil yoldan çıktı. Kazada, can kaybı yaşanmazken araçta çok ciddi maddi hasar oluştu. Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Kazalarla ilgili soruşturma devam ediyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.