Ankara Keçiören’e deniz geldi

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ilçede meydana gelen sağanak dolu ve yağmur yağışı sonrası oluşan olumsuz görüntüleri Ankara halkı ile paylaştı.

Ankara Keçiören’e deniz geldi
Yayınlanma:

Sel sularının tahliye edilememesinin nedeninin Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olduğunu ve ABB’nin görevini yapmadığını belirten Altınok, “Burası Kalaba. Burada ilk defa böyle bir manzara var.

1-1.jpg

Yavaş Türkiye'yi gezeyim derken Ankara'yı ihmal etmiştir. Ankara Büyükşehir Belediyesi görevini yapmıyor.

1-2.jpg

Izgara ve mazgalları periyodik şekilde 3-4 ayda ve her yağmur yağdıktan sonra temizlemezseniz Ankara’da yine insanlarımız ölecek, canlar gidecek! Ah, vah, tüh demenin bir anlamı yok.

1-3.jpg

Acilen Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’nin üzerine düşen görevleri yapması lazım. Böyle bir manzara yok! Sanki deniz, sanki nehir, sanki ırmak… " diyerek serzenişte bulundu.

1-5.jpg

Altınok yağış başlamadan önce attığı tweetle vatandaşları ve ABB’yi de uyararak, “Değerli Keçiörenliler ve Ankaralılar, şehrimiz yoğun bir yağış altında.

1-6.jpg

Sel, su baskını, yıldırım vb. nedenlerle oluşabilecek hasar veya can kayıplarının yaşanmaması için dikkat edilmesi gerekiyor.

1-7.jpg

Herhangi bir olumsuzluk yaşanmamasına yönelik, ekiplerimiz teyakkuz hâlindedir.

1-8.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesini, ASKİ’yi uyarıyorum.

1-10.jpg

Şehirde yaşanacak olası felaketlerin önüne geçmek için önlem alın, vatandaşımızın canı her şeyden daha önemli.” demişti.

1-11.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.