Ankara Kent Konseyi, rekor katılımla gerçekleşen Genel Kurulun ardından ilk Yürütme Kurulu Toplantısını yaptı

Ankara Kent Konseyi, Temmuz ayında gerçekleşen ve katılımcılık rekoru kırılan Olağan Genel Kurulun ardından, ilk Yürütme Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, Ankara Yelken Kulübü’nde yapıldı ve birçok önemli ismin katılımıyla dikkat çekti.

Ankara Kent Konseyi, rekor katılımla gerçekleşen Genel Kurulun ardından ilk Yürütme Kurulu Toplantısını yaptı
Yayınlanma:

Toplantıya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve Ankara Kent Konseyi Onur Kurulu üyesi Prof. Dr. Ruşen Keleş katıldı. Açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda, yürütme kurulu üyelerinin tanıtımı yapıldı ve katılımcılara kent konseyi işleyişi hakkında detaylı bilgiler sunuldu.

Toplantının gündeminde, tavsiye kararları komisyonunun oluşturulması, çalışma gruplarında yapılacak revizelerin belirlenmesi ve yürütme kurulunun görev dağılımının yapılması gibi önemli konular yer aldı. Toplantıda alınan kararlar, Ankara’nın geleceği için atılacak adımlara yön verecek nitelikte.

Ankara Kent Konseyi, katılımcı demokrasiyi güçlendirmek ve Ankara’nın daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.