Ankara Kızılay Meydanında demokrasi coşkusu

Ankara'nın Kızılay Milli İrade Meydanı, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri yaklaşırken siyasi parti propagandasıyla dolup taşıyor.

Ankara Kızılay Meydanında demokrasi coşkusu
Yayınlanma:

Ankara'nın Kızılay Milli İrade Meydanı, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri yaklaşırken siyasi parti propagandasıyla dolup taşıyor. Meydanda yan yana sıralanan parti temsilcileri demokrasi şenliği yapıyor.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler kurdukları stantlarla seçim kampanyalarına devam ediyor. Tarafların arka arkaya sıralandığı Kızılay Milli İrade Meydanı'nda kurulan tribünler, adeta bir demokrasi şöleni havası yaratıyor. Siyasi arenada farklı görüşleri ile tanınan Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi ve İYİ Parti'nin stant temsilcileri, samimi bir ortam olduğunu ve birbirleriyle sohbet ettiklerini belirtti.

"ÜLKEMİZDE DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜN GELİŞMİŞ OLMASINDAN SON DERECE MEMNUNUZ."

Yeniden Refah Partisi'nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kaderli, Türkiye'de oluşan demokrasi kültüründen memnun olduklarını belirtti. Kaderli, "Tabii ki çok değerli bir atmosfer. Farklı amblemlere ve farklı siyasi kimliklere sahip olmamıza rağmen bu seçim atmosferinde kardeşçe bir atmosferde, adeta bir panayır havasında, farklı ideallerde stant faaliyetleri yürütüyoruz. Bu çok değerli. , ve ülkemizde demokrasi kültürünün gelişmiş olmasından son derece memnunuz. Tüm siyasi partilerle diyalog kurmaktan ve onları ziyaret etmekten, selamlamaktan çekinmiyoruz, onların da bize ziyaretleri ile çok dostane bir çalışma yürütüyoruz. ve tam tersi" dedi.

Seçim kampanyasını sürdüren Zafer Partisi'nin tribün temsilcisi Tülin Oğan, diğer partilerin temsilcilerini selamladıklarını ve bu günlerin kıymetinin anlaşılması gerektiğini söyledi. Oğan, "Çok güzel. Bir sıkıntımız yok. Demokrasi havasında geçiyor. Halkın ilgisi güzel. Herkes kendi işine bakıyor. Tribün aralarında sohbet edip selamlaşıyoruz. Yapılması gereken bu. Bütün bunları güzelce yaşıyoruz” dedi.

Meydanda seçim propagandasını sürdüren İYİ Parti'nin tribün temsilcileri, gençlerin Türkiye için kardeşçe broşür dağıttığını ve halkın bu durumdan memnun olduğunu belirtti.

Siyasi partiler, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere bir gün kala propaganda faaliyetlerine son verecek.

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.