Ankara Mamak'ta bir apartman kundaklandı: 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan bir apartman, iddiaya göre kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklandı.

Ankara Mamak'ta bir apartman kundaklandı: 2 kişi hastaneye kaldırıldı
Yayınlanma:

Olay, gece saatlerinde meydana geldi ve yaklaşık 50 kişinin yaşadığı apartman büyük tehlike atlattı. İddialara göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, apartman koridoruna yerleştirdiği bir koltuğu ateşe verdi. Alevler hızla yayılarak apartmanın her noktasını sardı.

Olayın bildirilmesi üzerine itfaiye, sağlık ekipleri ve jandarma hızla olay yerine sevk edildi. Ancak, giriş kapısının alevler tarafından kapanması nedeniyle apartmandaki insanlar dışarı çıkamadı. Bu durumda, itfaiye ekipleri vinç yardımıyla vatandaşları tahliye etti. Dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı, ancak sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi ve taburcu edildiler.

Yangın sonucunda can kaybı yaşanmazken, apartmanda maddi hasar meydana geldi. Güvenlik güçleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Olaya şahit olan apartman sakinlerinden Adnan Bayraktar, koltuğun kimliği belirsiz bir kişi tarafından yakıldığını ifade ederek, panik içinde yaşadıklarını ve dumandan etkilenen iki kişinin hastaneye kaldırıldığını söyledi. Bayraktar, apartmanda güvensizlik hissi yaşadıklarını ve yetkililerin konuya müdahale etmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, daha önce komşularından birisinin kızına rahatsızlık veren bir kişiden şüphelendiklerini aktardı. Olaya dışarıdan müdahale edilince apartmandan çıkabildiklerini ve evlerde büyük bir hasar olmadığını ifade etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.