Ankara Mamak'ta icradan satılık daire

Ankara Mamak'ta icradan borç karşılığı bir daire almayı düşünüyor.

Ankara Mamak'ta icradan satılık daire
Yayınlanma:

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir borç karşılığında icradan satılık daire içi konuşmaya başlamış şekilde:

"Bir borç nedeniyle satışa çıkarılan taşınmazla ilgili detaylar aşağıda yer almaktadır. Mahcuzun ayrıntılı görsellerine ve artırma şartlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden, 2020/1031 TLMT. sayılı dosya numarası ile ulaşabilirsiniz.

Taşınmaz, Ankara İli, Mamak İlçesi, Kusunlar - İmar Mahallesi, 50685 Ada, 2 Parsel, B Blok, 3. Kat, 15 Nolu Bağımsız Bölüm olarak tanımlanmaktadır. Ana gayrimenkul 6.543,00 m² arsa üzerine ayrık nizam tarzında inşa edilmiştir ve B Blok, bodrum + zemin + 9 normal kattan oluşmaktadır. Bodrum katında kazan dairesi, sığınak, enerji odası, su sayaç yeri ve WC'ler bulunmaktadır. Zemin katta blok girişi ve 4 adet mesken yer alırken, her katta 4 adet mesken ile toplamda 40 bağımsız bölüm mevcuttur. Bina giriş kapısı camlı alüminyum doğrama olup, iki adet asansör bulunmaktadır. Ana taşınmazın C sınıfı enerji kimlik belgesi vardır.

Bağımsız bölüm, mesken niteliğinde olup 3. normal katta yer almaktadır. Net 132 m² (brüt 152 m²) kullanım alanına sahip olan bu bölümde salon, 3 oda, mutfak, 2 banyo, WC, koridor, 2 balkon, soyunma odası ve duş hacimleri bulunmaktadır. Zeminleri laminat parke, duvarları alçı sıva üzeri boyalıdır; ıslak zeminler seramik ve duvarları tam fayans kaplıdır. Dış kapı çelik, iç kapılar ahşap ve pencereler PVC doğramadır. Mutfak bölümünde ahşap dolaplar ve mermer tezgah mevcuttur. Isınma doğalgaz kombi ile sağlanmakta olup, petekler takılı fakat kombi bulunmamaktadır. Taşınmaz keşif günü itibarıyla boştur. Geniş evsafı bilirkişi raporunda açıklanmıştır."

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1577550/emlak-konut-ankara-mamakda-icradan-satilik-daire

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.