Ankara Metrosunda 'teknik arıza' sebebiyle seferler durduruldu| EGO'dan ilginç açıklama

Ankara metrosunda meydana gelen arıza, yolculara zor anlar yaşattı. Koru-OSB Törekent seferini yapan metro, Milli Kütüphane durağında "teknik arıza" anonsuyla durdu. Dakikalarca beklemek zorunda kalan yolcular, sıcak hava nedeniyle metroyu terk etti.

Ankara Metrosunda 'teknik arıza' sebebiyle seferler durduruldu| EGO'dan ilginç açıklama
Yayınlanma:

Vatman, "Sayın yolcularımız, metro içi havasız olduğu için peronlarda bekleyiniz, teknik arıza giderilince size haber vereceğim." şeklinde anons yaptı. Bu anonsun ardından birçok yolcu, istasyonu terk ederek otobüslere yöneldi. Arızanın mesai saatine denk gelmesi nedeniyle otobüs duraklarında aşırı yoğunluk yaşandı. Otobüslere binemeyen yolcular, duruma isyan etti.

Yaşanan aksaklığın teknik arıza mı yoksa geçmişte olduğu gibi herhangi bir intihar vakası mı olduğu konusunda vatandaşlar

Vatandaşlar, sosyal medyada duruma tepkilerini dile getirerek yetkililerden konuyla ilgili açıklama ve hızlı çözüm talep etti.

EGO Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak aşırı sıcaklardan kaynaklanan güç kaybı sebebiyle metroların 15 dakika istasyonda bekleyeceği bilgisini paylaştı.

EGO daha sonra yaptığı yeni açıklamada da aşırı sıcak sebebiyle oluşan sorun sebebiyle M2 (Kızılay-Koru) hattının seferlerinin durdurulduğu ve ek otobüs seferleri koyulduğu aktarıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.