Ankara Milletvekili Adnan Beker'den SMA Hastası Hafsa Demir İçin destek: Mesut Özarslan da etkinliğe destek verdi

Ankara Milletvekili Adnan Beker, SMA Tip 1 hastası Hafsa Demir için düzenlenen yardım gecesine katılarak anlamlı bir destek sağladı. Beker, etkinlikteki konuşmasında, Hafsa Bebek için geldiklerini ve Hafsa'yı hep birlikte sağlığına kavuşturacaklarını söyledi.

Ankara Milletvekili Adnan Beker'den SMA Hastası Hafsa Demir İçin destek: Mesut Özarslan da etkinliğe destek verdi
Yayınlanma:

Ankara Milletvekili Adnan Beker, SMA Tip 1 hastası Hafsa Demir için düzenlenen yardım gecesine katılarak anlamlı bir destek sağladı. Etkinlikte, destek verenlere resmi X hesabı üzerinden özel teşekkürlerini ileten Beker, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’a, iş insanları Zülküf Demir, Kenan Sır, Aydın Bektaş ve TÖHOB Genel Başkanı Kurtuluş Kara’ya şükranlarını sundu. Bu anlamlı kampanyanın valilik onayı ile düzenlendiğini belirten Beker, yardımların IBAN üzerinden de yapılabileceğini duyurdu.

Beker, “İyilik paylaştıkça çoğalır” sözleriyle, toplumun bu tür yardımlara duyduğu ihtiyacın altını çizerken, kampanyaya destek vermek isteyenleri TR71 0001 0017 5475 3037 1850 05 IBAN numarasına (Sema Demir) bağış yapmaya davet etti.

Hafsa Demir’in tedavisi için gereken kaynakların toplanmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yardım gecesi, duygusal anlara sahne oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.