Ankara Milletvekili Murat Alparslan ile Serap Gürbüz evlendi!

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ve Serap Gündüz dünyaevine girdi. Düğüne çok sayıda bürokrat ve işadamı katılım gösterdi.

Ankara Milletvekili Murat Alparslan ile Serap Gürbüz evlendi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: ZAFER ALTUNTAŞ

Çiftin nikah şahitliğini, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Hayati Yazıcı, Hamza Dağ, Ömer İleri, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan yaptı.

ankara-milletvekili-adnan-beker.jpg

Ankara Milletvekili Adnan Beker ve AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Ülkü Efe Demirhan da düğün törenine katıldı. Demirhan sosyal medya X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Ankara Milletvekilimiz Murat Alparslan ve Serap Hanımefendi’nin düğün törenine katıldık. Kıymetli vekilimize ve eşine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ankara Milletvekili Murat Alparslan ile Serap Gürbüz’ün düğün merasimine katılan bir diğer isimdi. Başkan Ercan, “Ankara Milletvekilimiz Sn. Murat Alparslan ile Serap Gürbüz Hanımefendi’nin düğün merasimlerine katıldık. Dünyaevine giren çiftimizi tebrik ediyor, kendilerine mutluluklar diliyoruz.” paylaşımında bulundu.

Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda, çifte mutluluk dileyerek, “AK Parti Ankara Milletvekilimiz Murat Alparslan ve Serap Hanımefendi’nin düğün törenine katıldık. Değerli vekilimize ve eşine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.