Ankara Milletvekili Osman Gökçek'ten İzmir eleştirisi: "CHP İzmir'i rezil yönetti"

Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimini hedef alarak, İzmir’in yerel yönetimi konusunda sert eleştirilerde bulundu. İzmir’in Konak ilçesi Tepecik Mahallesi'nde yaptığı incelemelerden sonra sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Gökçek, CHP’li yöneticilerin kenti kötü yönettiğini öne sürdü.

Ankara Milletvekili Osman Gökçek'ten İzmir eleştirisi: "CHP İzmir'i rezil yönetti"
Yayınlanma:

Gökçek, özellikle CHP Grup Başkanı Özgür Özel’i hedef alarak, “Başta Özgür Özel olmak üzere tüm Cumhuriyet Halk Partili yöneticiler İzmir’i nasıl rezil yönettiğinizi geldik gördük ve yerinde teyit ettik. Çocuklarımızı pislik ve mikrop içinde oyun oynamaya mahkum edenlere yazıklar olsun" ifadelerini kullandı. Konak ilçesindeki Tepecik Mahallesi’nde yaptığı gözlemlerden bahseden Gökçek, bölgedeki kötü koşullara dikkat çekti.

"EGE’NİN İNCİSİNİ LAĞIM SULARINA MAHKUM ETTİNİZ"

Türkiye Buluşmaları kapsamında İzmir’i ziyaret eden Osman Gökçek, kentin birçok bölgesinde olumsuz durumlarla karşılaştığını belirterek, “Ege’nin incisi İzmir, CHP’nin yönetimi altında lağım sularının aktığı ve pislik içinde geçilmez bir hale getirilmiştir" dedi. Gökçek, bu durumu CHP'nin kötü yönetimiyle ilişkilendirerek, İzmir’in daha temiz ve yaşanabilir bir kent olması gerektiğini vurguladı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.