Ankara Milletvekillerden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları

Ankara Milletvekillerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı paylaşımlarını anadolugazete.com.tr olarak sizler için derledik.

Ankara Milletvekillerden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Bağımsız Ankara Milletvekillerinin sosyal medya X platformu üzerinde yaptığı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları:

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, sosyal medya X hesabından “30 Ağustos’un zafere giden sürecinde bu topraklar ne badirelerden, sıkıntılardan geçti. Aziz ecdadımız canından, malından, evladından, geleceğinden fedakarlık etti, serdengeçti. Yokluk, yoksulluk bir yandan, vatansız ve devletsiz kalma tehditine boyun eğmeyen aynı zamanda bu toprakların bizlere ait olduğunun mührünü vuran; dünyaya haykıran şanlı ceddimize, Milli Mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, vatan savunmasında kendini siper etmiş tüm geçmişimize sonsuz rahmet, minnet ve saygıyla. Kıyamete kadar devletimizin baki olması ve topraklarımızın ebedi olarak bizlere yurt olması duasıyla, 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun” açıklamasında bulundu.

AK Parti Ankara Milletvekili Julide Sarıeroğlu, sosyal medya X hesabından "102 yıl önce bugün tarihin en büyük kahramanlık destanı yazıldı. İstiklal mücadelemizin dönüm noktalarından, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi 30 Ağustos Zaferi’nin yıl dönümünde Başta Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta, sosyal medya X hesabı üzerinden "Vatan toprağımızın müdafaası uğrunda kahramanca mücadele eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, Şanlı Türk Ordusu’nun daima muzaffer ve muvaffak olmasını temenni ediyorum. Aziz milletimizin 30Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

AK Parti MKYK üyesi ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, sosyal medya X hesabı üzerinden "Ağustos ayı tarihimizin ZAFERLER ayıdır 26 Ağustos 1071’de Malazgirt’te Anadolu’nun kapıları Türklere açılmış, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da, BüyükTaarruz’da Anadolu’dan çıkmayacağımız dünyaya ilan edilmiştir. Büyük Taarruz’un arka planındaki inanç ve mücadele ruhu her dönem hafızalarda canlı kalmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük zaferi 30Ağustos kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal’in, silah arkadaşlarının, isimsiz kahramanlarımızın ruhu şad olsun. Anadolu’yu düşmana geçilmez kılanlardan Allah razı olsun" açıklamasında bulundu.

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, sosyal medya X hesabı üzerinden "30 Ağustos Zaferi; Bu milletin onur nişanesidir. Özgürlük bildirgesidir. Asaletinin beyanıdır. Zafer Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Dr. Ömer İleri, sosyal medya X hesabı üzerinden "Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük aşkının simgesi, milli birlik ve beraberliğimizin en güçlü nişanesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor; Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz vatanımız uğruna şehit düşen Mehmetçiklerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum" dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, sosyal medya X hesabı üzerinden "30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin en büyük zaferi; milli birlik ve beraberliğimizin en güçlü nişanesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan bu şanlı destanı gururla kutluyor, aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum" paylaşımında bulundu.

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, sosyal medya X hesabı üzerinden "Bu toprakları bizlere vatan kılan Şehidlerimize rahmet ve minnet ile.." ifadesine yer verdi.

CHP Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever, sosyal medya X hesabı üzerinden "30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" ifadesine yer verdi.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman, sosyal medya X hesabı üzerinden "30AğustosZaferBayramı ‘mız kutlu olsun" paylaşımında bulundu.

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, sosyal medya X hesabı üzerinden "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnetle… 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" açıklamalarında bulundu.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sosyal medya X hesabı üzerinden ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ inancıyla çıkılan yolda Milli Mücadele’nin zaferle taçlanışının 102. yılını kutluyoruz. Başta Atatürk olmak üzere bu uğurda mücadele eden tüm kahraman askerlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, sosyal medya X hesabı üzerinden "30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları vesilesiyle Grup Başkanvekilimiz Sayın Gökhan Günaydın ve Ankara Milletvekillerimizle birlikte Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgâhı Anıtkabir’de düzenlenen resmi törene katıldık. Ardından Milli Mücadele Kahramanı İsmet İnönü’nün kabrini ziyaret ettik. Tarihin en haklı mücadelesini büyük bir zaferle taçlandırarak bizlere bu toprakları vatan yapan Atamızı ve tüm mücadele arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, sosyal medya X hesabı üzerinden "Emperyalizme karşı direnişin büyük zaferi, ezilen halkların umut ışığı, bağımsızlığımızın temel taşı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, sosyal medya X hesabı üzerinden “Türk Milleti'nin bekasına kasteden düşmanın durdurularak geri püskürtüldüğü, Türk'ün "Misak-ı Milli ve Mavi Vatan" hedefiyle hayat bulduğu gündür: 30 Ağustos” “30 Ağustos ; Türk Milleti'nin günü, Türk Askerinin gücüdür.30 Ağustos; "Esarete karşı Cesaretin" zafer muştusudur” ifadelerine yer verdi.

Bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, sosyal medya X hesabı üzerinden "Türk milletinin ölümsüz kahramanları, sonsuza kadar unutulmayacak zaferlere imza attılar...Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, istiklal ve istikbal uğruna canından geçen tüm kahramanlarımızı minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun" ifadelerine yer verdi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.