Ankara Şentepe’de gerginlik dinmiyor, dün vurulan kişi öldü! Mahalleli isyanda: 2 gündür elleri silahlı geziyorlar

Dün gece Şentepe Kaletepe Mahallesi'nde husumetli iki grup arasında çıkan çatışmalar, bugün de devam ediyor. Dün yaşanan olayda silahlı saldırı sonrası yaralanan kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi ve iddialara göre bu gelişme olayların yeniden körüklenmesini sağladı.

Ankara Şentepe’de gerginlik dinmiyor, dün vurulan kişi öldü! Mahalleli isyanda: 2 gündür elleri silahlı geziyorlar
Yayınlanma:
Güncelleme:

Olayların başladığı gece, iki şahıs suç aletleriyle birlikte yakalanarak tutuklanmıştı. Ancak hastaneye kaldırılan gencin hayatını kaybettiği belirtildi.

Bugün, silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişinin evinin önünde toplanan kalabalık, ev ve iş yerlerini taşladı. Olay yerine çok sayıda yunus ve özel harekat polisi sevk edilirken, mahalle sakinleri büyük bir tedirginlik yaşıyor.

MAHALLELİ TEDİRGİN

Mahalledeki bir vatandaş, "Rezil bir şey. 30-40 kişi silahla, tüfekle mahallede dolaşıyor. Aynı kişiler havaya ve dükkanlara ateş açıyor" şeklinde ifadelerde bulundu.

Sosyal medyada yayımlanan bir görüntüde, polislerin trafikte bir kişiyi yakalayıp gözaltına aldığı da yer aldı.

e.jpg

Mahalledeki gerginlik devam ederken, güvenlik güçleri olayların kontrol altına alınması için çalışmalarını sürdürüyor. Olay yerine çevik kuvvet ekipleri de sevk edildi.

33.jpg

OLAY YERİNE CENAZE ARACI GELDİ

Olay yerinden gelen bilgilere göre sokaktaki kalabalığın intikam sloganı attığı öğrenildi. Olay sonrası mahalleye cenaze aracı geldiği görüldü. Cenaze aracının gelmesi gece başlayan çatışmaların ardından can kaybı sayısının arttığına dair yorumlandı.

vq.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum