Ankara Seymenleri’nin 15 Temmuz Demokrasi Müzesi’ndeki gösterisi büyük ilgi gördü

Ankara Kulübü Derneği Seymenleri, ‘15 Temmuz Demokrasi Müzesi’nde gösteri sergiledi.

Ankara Seymenleri’nin 15 Temmuz Demokrasi Müzesi’ndeki gösterisi büyük ilgi gördü
Yayınlanma:

Ankara Kulübü Derneği Seymenleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'ne bağlı "15 Temmuz Demokrasi Müzesi"nde gerçekleştirdikleri gösteriyle büyük ilgi topladı. Gösterinin ardından müzeyi gezen Seymenler, yoğun duygular yaşadılar.

img-1443.jpg

Müze Müdürü Ali Haydar Atalar, yaptığı konuşmada, müzenin demokrasi mücadelesini yansıttığını ve bu özelliğiyle "milletin müzesi" olduğunu vurguladı. Ayrıca, Ankara Kulübü Derneği Seymen ekibine özel gösterileri için teşekkür ederek, 15 Temmuz 2016'da gerçekleşen hain darbe girişiminde yaşananları dijital ses ve görüntülerle sergileyen müzenin tüm bölümlerini ziyaretçilere tanıttı ve detaylı bilgi verdi.

img-1982.jpg

Ankara Kulübü Derneği Seymenlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gürcan Maden, müzede gördüklerinin kendilerini derinden etkilediğini ve duygulandırdığını belirtti. 15 Temmuz’un acı dolu yüzünü yansıtan bu müzenin herkes tarafından ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi. Maden, ayrıca, misafirperverlikleri ve yakın ilgileri için Müze Müdürü Ali Haydar Atalar'a teşekkürlerini sundu.

img-1536.jpg

img-1304.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.