Ankara Sincan'da oturduğu bankta umre parasını çaldıran Havva Yiğit yardım bekliyor: "Düzenli bir gelirimiz yok"

Ankara’nın Sincan ilçesinde yaşayan Havva Yiğit, umre ziyareti için biriktirdiği para ve altınların bulunduğu cüzdanını kaybetti.

Ankara Sincan'da oturduğu bankta umre parasını çaldıran Havva Yiğit yardım bekliyor: "Düzenli bir gelirimiz yok"
Yayınlanma:

12 Ağustos günü bankaya gitmek üzere yola çıkan Yiğit, Pınarbaşı Mahallesi Ahi Mesut Bulvarı'nda cüzdanını düşürdü. O günden beri cüzdanını bulan kişiye ulaşmak için yardım çağrısında bulunuyor.

Yiğit, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, o gün kardeşiyle birlikte altınlarını bozdurmak için yola çıktıklarını, kardeşinin marketten su almak için içeri girdiği sırada dışarıda beklediğini anlattı. Telefonunun çaldığı esnada cüzdanını çantasından çıkardığını belirten Yiğit, bankaya gittiklerinde gişe görevlisinin kimlik kartını istemesi üzerine cüzdanını kaybettiğini fark ettiğini söyledi.

Marketin önüne geri döndüklerinde cüzdanı bulamadıklarını ifade eden Yiğit, "Cüzdanımda kimlik kartım, bankamatik kartlarım, 35 gram bileziğim, 2 bin lira param ve alyansım vardı. Bu eşyaların hepsi umre ziyareti için biriktirdiğim parayla alınmıştı." dedi.

Cüzdanını bulan kişiye seslenen Yiğit, "Lütfen cüzdanımı belirli bir yere teslim etsin. Bizim emekliliğimiz ya da düzenli bir gelirimiz yok. O parayı umre ziyareti için biriktirmiştim. Eğer cüzdanımı geri alabilirsem, umreye gitmeyi planlıyorum. Ancak geri getirilmezse, durumu Allah'a havale ediyorum." şeklinde konuştu.

Olayla ilgili olarak, cüzdanı bulan kişinin görüntüleri çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Emniyet ekipleri, cüzdanı bulan kişiyi tespit etmek için çalışma başlattı. Güvenlik kamerasında bastonlu yaşlı bir adamın cüzdanı yerden alıp uzaklaştığı görülüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.