Ankara Sincan'da ucuzluk kuyruğu!

Ankara'nın Sincan ilçesinde yeni açılan bir mağaza, altın, telefon ve elektronik ev aletlerinde indirim yapmasıyla vatandaşların ilgisini çekti. İndirim haberini duyan vatandaşlar, gecenin ilerleyen saatlerinde mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ancak bekleyiş sırasında yaşanan gecikmeler ve mağazanın geç açılması nedeniyle gerilim arttı.

Ankara Sincan'da ucuzluk kuyruğu!
Yayınlanma:

Ankara Sincan'da indirim yapan mağazanın kapıları açıldığında vatandaşlar arasında kıyasıya bir yarış başladı. İçeride altın alabilmek için oluşan kuyruklarda zaman zaman gerginlikler yaşandı. Birçok vatandaş, uygun fiyatlarla alışveriş yapabilmek için sabahın erken saatlerinde sıraya girmişti.

SABAHIN 5'İNDE GELDİLER

İçeride bulunan bir vatandaş, "3-4 saattir buradayız. Televizyon varmış televizyon almayı düşünüyoruz. Uygun olan ne varsa almayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

alisveris.jpg

Sıranın başında bekleyen Emre Bayat, uzun süren bekleyişin ardından, telefon çekilişine katılmak ve altın almak için sabah saat 4 civarında gelmiş olduğunu belirtti. Mağazada çok kalabalık olduğunu ifade eden Bayat, alışverişi yapamazsa izdiham nedeniyle mümkün olmayacağını söyledi ve içeride 2 bin kişi olduğunu aktardı.

Diğer bir vatandaş ise sabahın 5'inde, uygun fiyatlarla alışveriş yapmak için sıraya girdiklerini dile getirdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.