Ankara sosyal belediyeciliğin başkenti

Sosyal belediyeciliğin öncüsü olan Ankara Büyükşehir Belediyesi gereksinim sahibi Ankaralıların umudu oldu. Başkan Mansur Yavaş’ın seçim kampanyasında gereksinim sahibi kadınlara verileceğini açıkladığı ped temin merkezleri de belli oldu.

Ankara sosyal belediyeciliğin başkenti
Yayınlanma:

ÖZEL HABER GÜNSU ÖZMEN

Sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’de adından en çok söz ettiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, bir ilki daha gerçekleştirerek gereksinim sahibi kadınlara ayda bir kez ped dağıtma kararı almıştı.
Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim kampanyasında duyurduğu ped dağıtım merkezleri de belli oldu.

adsiz-tasarim-76.jpg

Buna göre Ankaralı gereksinim sahibi kadınlar Mamak Şafaktepe, Şentepe Güventepe, Keçiören Kuşcağız ve Beypazarı Ayvaşık Kadın Danışma Merkezlerinden ped alabilecekler.

ABB’NİN SOSYAL PROJELERİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde çiftçiden, üreticiye, ihtiyaç sahibi aileden, ilkokul ve üniversite öğrencilerine kadar çeşitli katkılar sunuyor:

İşte bu projelerden bazıları:

Çiftçiler için; Mısır silajı, suni tohumlama, kaba yem, sıvı gübre, sebze fidanı desteği, nohut tohumu, mazot desteği, Başkent çiftçi kart.

Öğrenciler için;Ulaşım desteği, karne hediyesi, kırtasiye yardımı, ulaşım desteği , servis yardımı.

Aileler için; Bebek bezi ve maması desteği, süt yardımı, ev eşyası yardımı glütensiz ekmek desteği, et desteği, temel ihtiyaç desteği, Başkent kart. Alzhaimerlılar için bakım evleri , SMA testi ve yeni başlayacak olan HPV aşı uygulaması…

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.