​​​​​​​Ankara Ulus’un göbeğinde yarım kalan proje!

Başkent'in tarihi ve kültürel değerlerini korumak için çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) restorasyon çalışmalarını sürdürüyor ancak Ulus Büyük Apartman projesi henüz belirlenen süre zarfında tamamlanmadı. İşte detaylar..

​​​​​​​Ankara Ulus’un göbeğinde yarım kalan proje!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yürütülen Ulus Büyük Apartman Restorasyon ve Tadilat İşi, 365 gün süreyle yapılması planlanmasına rağmen, belirlenen süre doldu fakat iş bir türlü tamamlanamadı. Ulus Caddesi üzerinde bulunan apartmanın restorasyon çalışmaları, planlanan tarihte bitirilmediği için bölge esnafı ve vatandaşlar tarafından eleştiriliyor.

ankara-ulus-001.jpg

Restorasyon projesinin başlatılmasından bu yana, vatandaşlar herhangi bir somut çalışma görmediklerini belirtiyor. Ulus Caddesi üzerinde yer alan apartmanın restorasyonunun gecikmesi, sadece binanın değil, cadde üzerindeki kaldırımların da olumsuz etkilenmesine yol açtı. Bu durum, özellikle bölgede faaliyet gösteren esnafın işlerini olumsuz etkiliyor.

ESNAF AÇIKLAMA BEKLİYOR

Ulus esnafı, restorasyon ve tadilat çalışmalarının uzaması nedeniyle işlerinin olumsuz etkilendiğini belirtiyor. Bölgedeki iş yerleri, binanın mevcut durumu ve kaldırım üzerindeki çalışmalar nedeniyle müşteri kaybı yaşıyor. Esnaf, Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden projenin tamamlanması ve binanın açılması konusunda acil bir açıklama bekliyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.