Ankara yağmura hazırlıksız yakalandı: O saate kadar devam edecek

Ankara'da öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Şiddetli yağış nedeniyle birçok kişi kapalı alanlara sığınırken yetkililer, yağışın devam edebileceği uyarısında bulundu.

Ankara yağmura hazırlıksız yakalandı: O saate kadar devam edecek
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara’da bugün öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşları zor durumda bıraktı. Şehrin çeşitli noktalarında etkili olan yağış nedeniyle birçok kişi, kapalı alanlara ve saçakların altına sığınarak kendini korumaya çalıştı.

untitled-1-007.jpg

ANİ YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Kızılay, Ulus ve Çankaya gibi yoğun bölgelerde etkili olan yağmur, kısa sürede şiddetini artırarak su baskınlarına neden oldu. Vatandaşlar, aniden bastıran yağışın şiddeti karşısında hazırlıksız yakalandı. Çoğu kişi, dükkanların saçak altlarında ve kapalı otobüs duraklarında yağmurdan korunmaya çalışırken, trafiğin de aksadığı gözlemlendi.

untitled-1-006.jpg

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN YAĞIŞ UYARISI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yağmurun başlamasıyla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu. 13:00'de başlayan sağanak yağışın bugün 16:00'ya kadar devam edeceği duyuruldu.

VATANDAŞLAR YAĞMURA HAZIRLIKSIZ YAKALANDI

Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, şiddetli yağışın ardından çeşitli mağazaların saçak altlarına sığınarak korunmaya çalıştı. Birçok kişinin yanlarında şemsiye ve yağmurluk bulunmadığı için mağdur olduğu gözlendi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.