Ankara yeni yıla ışıl ışıl girecek

Ankara'nın yeni yıla hazırlık süreci, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı'nın özenli çalışmalarıyla ışıldıyor.

Ankara yeni yıla ışıl ışıl girecek
Yayınlanma:

Gençlik Parkı, Hitit Güneş Kursu ve 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı gibi kentin merkezi noktaları ışıklandırılarak süslenirken, özel ışıklandırmalarla şehrin estetiği ön plana çıkarılıyor.

abb3.jpg

Bu hazırlıklar kapsamında Güvenpark'ta yer alan havuza yerleştirilen ışıklı kuğu figürleri ve üzerinde "2024" yazan fotoğraf çerçevesi, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Kent Estetiği Daire Başkanı Yetiş Ali Aslan, yeni yılı karşılama heyecanıyla yapılan çalışmalara ilişkin, "Başkentimizi yeni yıla hazırlarken, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'ndan başlayıp Sıhhiye ve Ulus'a kadar uzanan Atatürk Bulvarı gibi önemli bölgeleri, farklı ışıklandırma unsurlarıyla donatarak şehrimize özel bir atmosfer kazandırmayı amaçladık. Bu çalışmalarla yeni yıla coşkuyla girmek ve şehrimize modern bir görünüm kazandırmak istiyoruz. Benzer çalışmalarımız, şehrin farklı bölgelerinde de devam edecek." açıklamasında bulundu.

abb4.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.