Ankara Yenimahalle'den idam çağrısı: Demetevler'de bıçaklanan isim için "Babamızın katilinin idamını istiyoruz” dövizi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Anadolu Mahallesi'nde meydana gelen üzücü olayda, 13 yaşındaki M.N.A ile arkadaşı arasında çıkan bir kavga, aileler arasında bıçaklı bir çatışmaya dönüşmüş ve olayda M.N.A'nın babası Mücahit Arslan, saldırganların bıçaklı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmişti. Arslan'ın yakınları idam çağrısı yaptı.

Ankara Yenimahalle'den idam çağrısı: Demetevler'de bıçaklanan isim için "Babamızın katilinin idamını istiyoruz” dövizi
Yayınlanma:

Olayın ardından Arslan ailesi, adalet arayışında bulundu. Mustafa Arslan’ın yakınları ve dostları, 19 yaşındaki saldırgan Abdülbaki Işık için idam cezası talep etmek amacıyla bir yürüyüş düzenledi. Yürüyüşte “Babamızın katiline idam istiyoruz” yazılı dövizler taşınırken, kalabalık sık sık “Susma, sustukça sıra sana gelecek” ve “Adalet istiyoruz” sloganları atarak tepkilerini dile getirdi.

Yürüyüşe katılan aile üyeleri, Mustafa Arslan’ın hayatını kaybetmesinin kendileri için büyük bir kayıp olduğunu belirterek, yaşanan olayın sorumlusunun gereken cezayı almasını talep ettiklerini vurguladılar. Aile, adaletin sağlanması için yetkililere çağrıda bulunarak, idam talebinde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, toplumda infial yaratan bu saldırının ardından, adalet talebi büyümeye devam ediyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.