Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde depremzedeler için anlamlı konser

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinden oluşan "Koro Diaphragma", geliri 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği bölgelerde kullanılmak üzere Türk Kızılay'a bağışlayacakları bir konser düzenledi.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde depremzedeler için anlamlı konser
Yayınlanma:

Anlamlı etkinlik, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin Etlik Milli İrade Yerleşkesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Türk Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu, üniversite akademisyenleri ve çok sayıda kişinin katıldığı programda Başkan Yılmaz bir konuşma da gerçekleştirdi.

Yılmaz, konuşmasında depremzedeler için konser düzenleyen öğrencileri tebrik ederek, "Bu konserin geliri, deprem bölgesindeki kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla kullanılacak." ifadelerini kullandı.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi resmi X hesabı üzerinden de anlamlı konserin görüntülerini paylaştı.

6 Şubat’ta yaşanan depremlerin ardından Başkent Ankara’da, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi deprem bölgesi için seferber olmuş ve çok sayıda yardım etkinliği düzenlenmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.