Ankara'da 30 Ağustos Zafer kutlamaları devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için konserlerine devam ediyor. 28 Ağustos Pazartesi (bugün) Yüzyüzeyken Konuşuruz, en sevilen şarkılarıyla sevenleriyle buluşacak.

Ankara'da 30 Ağustos Zafer kutlamaları devam ediyor!
Yayınlanma:

HABER: ANADOLUGAZETE.COM.TR

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sahnesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Duman, Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Yalın'ın sahne aldığı konserlerle, bando takımı etkinlikleri ve yeni park açılışlarıyla Zafer Bayramı kutlanacak.

28 Ağustos Pazartesi (bugün) Yüzyüzeyken Konuşuruz, en sevilen şarkılarıyla sevenleriyle buluşacak. Konser, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı 1. Etap'ta saat 20.30'da gerçekleşecek. Konsere, tüm başkentliler Büyükşehirin davetlisi olacak...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında, 26 Ağustos 1922’de Afyonkarahisar’da başlayan Büyük Taarruz’un, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da zaferle sonuçlanışının 101. yılı için büyük bir organizasyon düzenledi. 30 Ağustos'a özel hazırlanan kutlama programında sevilen sanatçı ve gruplar Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda yurttaşlarla bir araya gelecek.

Program detaylarına göre, 28 Ağustos Pazartesi Yüzyüzeyken Konuşuruz, 29 Ağustos Salı günü Lvbel C5 ve Çakal sahnede olacak. Konserler saat 20.30’da başlayacak.

AOÇ Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nın 1’inci etabının açılışı da 30 Ağustos’ta yapılacak törenle gerçekleştirilecek. Açılış töreninde sevilen sanatçı Yalın sahnede olacak.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.