Ankara'da alkol kaçakçılığı operasyonlarında 4 şüpheli yakalandı

Ankara’da gerçekleştirilen 3 ayrı alkol kaçakçılığı operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı ve toplam 17 ton 484 litre etil alkol ele geçirildi.

Ankara'da alkol kaçakçılığı operasyonlarında 4 şüpheli yakalandı
Yayınlanma:

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, alkol kaçakçılarına yönelik bir çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar, yasa dışı olarak üretilen etil alkolün temizlik malzemesi gibi gösterilerek Ankara'ya nakledildiğini ve "merdiven altı" yerlerde sahte içki yapımında kullanıldığını ortaya koydu.

5 LİTRELİK BİDONLAR HALİNDE 980 LİTRE ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ

Ekipler, İstanbul'dan Ankara'ya sevkiyat yapan bir aracı Yenimahalle'de durdurarak 1 şüpheliyi gözaltına aldı. Bu operasyonda 5 litrelik bidonlar halinde 980 litre etil alkol ele geçirildi. Şüphelinin ifadesi doğrultusunda İstanbul'daki Silivri Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen bir başka operasyonda ise 16 ton etil alkol daha ele geçirildi.

4 BİN 325 ADET MALZEME BULUNDU

Keçiören'de yapılan bir başka operasyonda, yasa dışı alkol üretimi ve dağıtımının yapıldığı bir depoda 504 litre etil alkol olduğu değerlendirilen sıvı madde ve alkol üretiminde kullanılan 4 bin 325 adet malzeme bulundu.

Yakalanan 4 şüpheli hakkında adli işlemler başlatılırken, toplamda 17 ton 484 litre etil alkol güvenlik güçleri tarafından ele geçirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.