Ankara'da art arda çıkan yangınlar korkuttu

Ankara’nın Çankaya ilçesindeki yalıtım malzemelerinin tutuşması sonucu çıkan yangında inşaat halindeki bir binada hasar oluştu. Dün Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde çıkan yangın 16 saatte kontrol altına alınmışken, bugün de Çankaya'dan gelen yangın haberi Başkentlileri korkuttu.

Ankara'da art arda çıkan yangınlar korkuttu
Yayınlanma:

Başkent Ankara iki gündür yangın haberleriyle gündemdeki yerini koruyor. Dün öğlen saatlerinde Yenimahalle'deki Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde çıkan yangın Ankara'nın birçok semtinden görülmüş ve alevler 16 saatin sonunda kontrol altına alınabilmişti. Bugün ise bir yangın haberi de Çankaya'ya bağlı Alacaatlı Mahallesi'nden geldi.

Çankaya’nın Alacaatlı Mahallesi'nde inşaat alanındaki yalıtım malzemeleri bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Çevre güvenliğinin sağlanmasıyla itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, kısa sürede kontrol altına alındı. Alevlerin sıçradığı inşaat halindeki binada ise büyük hasar oluştu. Can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.