Ankara'da başıboş köpek saldırısı bitmiyor!

Keçiören ilçesindeki Kafkas Mahallesi'nde yaşayan ilkokul 4. sınıf öğrencisi T.Y, sabah okula gitmek üzere evinden çıktıktan sonra Kafkas Ortaokulu arkasındaki boş arazide sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı.

Ankara'da başıboş köpek saldırısı bitmiyor!
Yayınlanma:

Taş ve sopayla müdahale eden vatandaşlar tarafından kurtarılan çocuk ağır yaralanarak Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Durumu ciddiyetini koruyan T.Y, ağır yaralı olarak Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesine sevk edildi ve yoğun bakımda tedavi altına alındı.

KOMŞU OLAY YERİNE GİDENE KADAR ÇOCUK YARALANDI

Mehmet Dafdaf, evinin balkonundan gördüğü köpek saldırısını anlattı. İlk başta köpeklerin birbirine saldırdığını düşündü, ancak ortada bir çocuk olduğunu fark etti. Çocuk, köpeklerle mücadele etmeye çalıştı, ancak Dafdaf yetişene kadar çocuk ciddi şekilde yaralandı ve komşusunun arabasıyla olay yerine gidip çocuğun durumunu bildirdi. Ancak köpekler arabaya da saldırdı ve yardım gelene kadar çocuğa müdahalede bulunamadılar. Mehmet, olayın bir hafta önce de benzer bir durum yaşandığını belirterek endişesini dile getirdi ve çocukların bu tür saldırılardan korunması gerektiğini vurguladı.

MAHALLELİ TEPKİLİ

Mahalle sakini Yasemin Çelen, bir hafta önce sahipsiz köpeklerin kendi çocuğuna saldırdığını ve öğretmenin müdahalesiyle çocuğun yaralanmaktan kurtulduğunu aktardı. Çelen, bölgede acil önlemler alınarak köpeklerin toplatılmasını istedi, başka çocukların zarar görmemesi gerektiğini vurguladı.

Mahalle sakinleri, olayın ardından toplanarak tepkilerini dile getirdi. Bölgede zaman zaman başka çocukların da köpek saldırısına uğradığını belirten mahalle sakinleri, sahipsiz yaklaşık 50 köpeğin bulunduğu boş arazideki duruma dikkat çekerek köpeklerin acilen toplatılmasını talep etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum