Ankara'da bayram namazı saat kaçta? Ankara’da Kurban Bayramı namazı ne zaman kılınacak? Beypazarı, Mamak bayram namazı kaçta?

Ankara’da Kurban Bayramı namazı ne zaman kılınacak? Ankara'nın il ve ilçelerinde bayram namazı saatleri? Kurban Bayramının gelip çatmasıyla beraber herkes kurban bayramı ne zaman merak ediyor. İşte kurban bayramı namazının satleri ve detayları...

Ankara'da bayram namazı saat kaçta? Ankara’da Kurban Bayramı namazı ne zaman kılınacak? Beypazarı, Mamak bayram namazı kaçta?
Yayınlanma:

Ankara’da Kurban Bayramı namazı ne zaman kılınacak? Ankara'nın il ve ilçelerinde bayram namazı saatleri? Kurban Bayramının gelip çatmasıyla beraber herkes kurban bayramı ne zaman merak ediyor. Yarından itibaren Kurban Bayramı başlıyor. Kurban bayramının başlangıcı güneşin doğuşundan hemen sonra kılınan bayram namazı. Peki Ankara'da bayram namazı saat kaçta?

İslam dininde çok anlamlı bir yere sahip olan Kurban Bayramı'nda yüz binlerce müslüman Allah'ın rızasını kazanabilmek için kurban kesecek. İslam alemi 28 Haziran Çarşamba günü Kurban Bayramı'nı kutlayacak. Bayramın başlayacağı sabah güneş doğumundan hemen sonra bayram namazında ise milyonlarca kişi camilere akın edecek.

Camilere gitmek isteyenlerin cevap aradığı soru ise bayram namazının saat kaçta kılınacağı. Peki Ankara'da bayram namazı saat kaçta kılınacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı, iller için bayram namazı saatlerini duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre

Ankara'da bayram namazı saat 05.57'de kılınacak.

Ankara’nın Çankaya, Mamak, Keçiören, Altındağ gibi merkez ilçelerinde 05.57’de kılınacak. Ayrıca Bala, Çamlıdere, Kahramankazan, Şereflikoçhisar ilçelerinde de bayram namazı saati 05.57

Ankara Kalecik 05.54

Ankara Akyurt, Çubuk, Elmadağ, Evren, Kızılcahamam 05.56

Ankara Ayaş, Güdül 05.59

Ankara Beypazarı 06.00

Ankara Polatlı 06.01

Ankara Nallıhan 06.02

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.