Ankara'da bu hafta Büyülü Fener'de hangi filmler var?

Ankara'daki Büyülü Fener sineması, bu hafta izleyicilere birbirinden heyecan verici filmler sunuyor. 21-27 Haziran tarihleri arasında aksiyondan komediye, dramdan korkuya kadar çeşitli türlerde yapımlar sinemaseverleri bekliyor.

Ankara'da bu hafta Büyülü Fener'de hangi filmler var?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Büyülü Fener sineması, bu hafta da dolu dolu bir programla karşımıza çıkıyor. 21-27 Haziran tarihleri arasında gösterimde olacak filmler, her yaştan ve her zevkten izleyiciye hitap ediyor. Aksiyon tutkunlarından korku severlere, animasyon hayranlarından dram meraklılarına kadar herkes için bir film var. İşte bu hafta Büyülü Fener'de izleyebileceğiniz filmler:

Motorcular

Motorcular, hız ve adrenalin dolu sahneleriyle izleyicileri koltuklarına çivileyecek. Film, Kızılay ve Bahçelievler şubelerinde çeşitli saatlerde gösterimde olacak.

Ters Yüz 2

Ters Yüz 2, animasyon severler için harika bir seçenek. Bu devam filminde, duyguların komik ve dokunaklı hikayesi devam ediyor. Kızılay ve Bahçelievler’de izleyebilirsiniz.

Furiosa: Bir Mad Max Destanı

Aksiyon tutkunları için Furiosa: Bir Mad Max Destanı, bu hafta Büyülü Fener'de. Filmin gösterimleri hem Kızılay hem de Bahçelievler'de gerçekleşecek.

Siccin 7

Korku sevenler için Siccin 7, izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatacak. Bu Türk korku filmi, her iki şubede de izlenebilir.

1.jpg

Haikyu!! The Dumpster Battle

Anime ve spor severler için Haikyu!! The Dumpster Battle, heyecan dolu bir voleybol mücadelesini konu alıyor. Film Kızılay'da izlenebilir.

Sayara: İntikam Meleği

Dram ve aksiyonun iç içe geçtiği Sayara: İntikam Meleği, intikam peşindeki güçlü bir kadının hikayesini anlatıyor. Film, her iki şubede de gösterimde.

Şeytan Ayini

Korku ve gerilim dolu bir hikaye olan Şeytan Aynı, izleyicileri tüyler ürpertici bir yolculuğa çıkaracak. Film Kızılay ve Bahçelievler’de gösterimde.

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç

Aksiyon ve komedi türündeki Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç, ünlü ikilinin maceralarını konu alıyor. Film her iki şubede de izlenebilir.

Gözcüler

Bilim kurgu severler için Gözcüler, gelecekte geçen sürükleyici bir hikaye sunuyor. Film yalnızca Kızılay'da gösterimde.

1-1.jpg

Kötü Oyuncu

Komedi ve dram türündeki Kötü Oyuncu, izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak. Film, hem Kızılay hem de Bahçelievler'de izlenebilir.

Daha İyi Bir Yarın

Daha İyi Bir Yarın, dram severler için dokunaklı bir hikaye sunuyor. Film, her iki şubede de gösterimde.

Tereddüt Çizgisi

Dram türündeki Tereddüt Çizgisi, içsel bir yolculuğu konu alıyor. Film Kızılay'da gösterimde.

Şeyda

Yerel bir yapım olan Şeyda, bu hafta sadece Kızılay'da gösterime giriyor. Film, 26 Haziran Çarşamba günü saat 19:00’da izlenebilir.

Başka Tiyatro: Vanya

Tiyatro severler için Başka Tiyatro: Vanya, 27 Haziran Perşembe günü Kızılay'da saat 20:00’de ve Bahçelievler'de saat 21:30’da sahnelenecek.

Bu hafta Büyülü Fener sineması, zengin film seçkisiyle her yaştan ve her zevkten izleyiciye hitap ediyor. Siz de keyifli bir sinema deneyimi yaşamak için Büyülü Fener'i ziyaret edebilirsiniz.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.