Ankara'da bugün hava nasıl?

Ankara'da bugünkü hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Ankara’da temmuz ayı sona ermek üzere. Ankara’yı yeni haftada nasıl bir hava bekliyor merak konusu… Ankara'nın havası nasıl?

Ankara'da bugün hava nasıl?
Yayınlanma:

16 Eylül 2024 Pazartesi , Ankara'da hava nasıl? İşte güncel Ankara hava raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmesine göre, Ankara'da 16 Eylül 2024 Pazartesi günü hava durumu şu şekilde:

1.png

ANKARA HAVA DURUMU

HAVA SICAKLIĞI: Ankara’da en düşük sıcaklığın 17 en yüksek sıcaklığın 26 derece olması bekleniyor.
NEM: En düşük nem oranı yüzde 21, en yükseği ise yüzde 64 olacak
RÜZGAR: Genel itibariyle batıdan, genelde düşük bazen de orta esmesi beklenmektedir.

ANKARA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

16 Eylül 2024 Pazartesi, Ankara'da hava nasıl? Cuma günü Ankara'da hava kaç derece? 16 Eylül Pazartesi, 17 Eylül Salı, 18 Eylül Çarşamba, 19 Eylül Perşembe, 20 Eylül Cuma Ankara’da hava nasıl olacak? Güncel 5 günlük hava durumu…

2.png

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimleri ve Doğu Akdeniz'in parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Artvin çevreleri ve Edirne'nin kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının batı ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde, yurdun doğusunda normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden, yurdun güney kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.