Ankara'da bugün hava nasıl? Ankara’da hava yağışlı mı? Bugün Ankara güneşli mi?

Ankara'da bugünkü hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Ankara’da nisan ayının üçüncü haftası da sona erdi. Ankara’yı yeni haftada nasıl bir hava bekliyor merak konusu… Ankara'nın havası nasıl?

Ankara'da bugün hava nasıl? Ankara’da hava yağışlı mı? Bugün Ankara güneşli mi?
Yayınlanma:

30 Nisan 2024 Salı Ankara'da hava nasıl? İşte güncel Ankara hava raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmesine göre, Ankara'da 30 Nisan 2024 Salı günü hava durumu şu şekilde:

1.png

ANKARA HAVA DURUMU

HAVA SICAKLIĞI: Ankara’da en düşük sıcaklığın 16 en yüksek sıcaklığın 24 derece olması bekleniyor.
NEM: En düşük nem oranı %59 en yükseği ise %95 olacak
RÜZGAR: Genel itibariyle doğudan, genelde yavaş bazen de orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

2.png

ANKARA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

30 Nisan 2024 Salı Ankara'da hava nasıl? Salı günü Ankara'da hava kaç derece? 30 Nisan 2024 Salı Ankara’ya yağmur yağacak mı? 230 Nisan 2024 Salı, 1 Mayıs Çarşamba, 2 Mayıs Perşembe, 3 Mayıs Cuma, 4 Mayıs Cumartesi, Ankara’da hava nasıl olacak? Güncel 5 günlük hava durumu…

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara (Balıkesir merkez hariç), İç Ege, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz (Sinop hariç), Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Isparta, Çorum, Bingöl, Muş, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç Anadolu (Ankara, Konya, Karaman, Niğde, Aksaray, Kırşehir, Kırıkkale, Nevşehir, Çankırı ve Yozgat), Doğu Akdeniz’in iç kesimleri (Adana’nın kuzeyi, Mersin’in iç kesimleri, Antalya’nın doğusunun iç kesimleri) ile Kastamonu çevreleri ve Kırklareli'nin kuzeyinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu kesimlerde toz taşınımı beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Güneydoğu kesimlerde 3 ila 5 derece düşeceği, diğer bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden, güney ve doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40 -60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.