Ankara'da coşkulu kutlamalar: A Milli takımın çeyrek finale yükselmesi büyük sevinç yarattı

A Milli Takımımızın EURO 2024'te çeyrek finale yükselmesi Ankara'da büyük bir coşkuyla kutladı.

Ankara'da coşkulu kutlamalar: A Milli takımın çeyrek finale yükselmesi büyük sevinç yarattı
Yayınlanma:

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Türk Beyleri Kent Meydanı'nda kurulan dev ekranda 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda oynanan Avusturya-Türkiye karşılaşmasını izleyen vatandaşlar, A Milli Takımımızın çeyrek finale yükselmesini büyük bir coşkuyla kutladı.

Türk Beyleri Kent Meydanı'nda toplanan binlerce futbolsever, dev ekranda maçı heyecanla takip etti. Merih Demiral'ın attığı gollerle gelen 2-1'lik galibiyet, meydanda büyük bir sevinç dalgası yarattı. Maçın bitiş düdüğünün ardından vatandaşlar, meşaleler yakarak, bayraklarını sallayarak ve coşkulu sloganlarla milli takımın başarısını kutladı.

KIZILAY MEYDANI'NDA COŞKULU KUTLAMALAR

Başkent Ankara'nın bir diğer önemli noktası olan Kızılay Meydanı'nda da taraftarlar çeyrek finale yükselmeyi büyük bir coşkuyla kutladı. Meydanı dolduran binlerce kişi, milli takımın başarısını meşaleler, bayraklar ve coşkulu sloganlarla kutladı. Kızılay Meydanı adeta bayram yerine dönerken, vatandaşlar milli takımın başarısını doyasıya yaşadı.

Her iki meydanda da milli takımımıza olan destek ve sevgi görülmeye değerdi. Vatandaşlar, A Milli Takımın çeyrek finalde Hollanda ile oynayacağı maç öncesinde takımlarına olan güvenlerini ve inançlarını bir kez daha gösterdi. Ankara'daki bu coşkulu kutlamalar, milli takımımızın başarısının sadece sahada değil, tüm ülkede büyük bir sevinçle karşılandığını bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.