Ankara'da Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet'in 100. yılının farklı etkinlik ve törenlerle şehrin her yanında kutlanmasını sağlıyor. Kutlamalar kapsamında birçok toplu taşıma aracında, ABB tarafından hazırlanan 'Cumhuriyetin 100. yılı' baskılı etiketler dikkat çekiyor.

Ankara'da Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu!
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet'in 100. yılında şehrin dört bir yanını ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı’ stickerlarla donattı. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Ankara'da da birçok etkinlikle kutlanan 100. yıl için hazırlanan bu etiketlere ABB'nin merkez binasından ulaşılabiliyor.

CUMHURİYETİN 100. YILINDA BAŞKENTTE BÜYÜK COŞKU

Bu yıl 100. senesini kutladığımız Cumhuriyet için özel olarak hazırlanan stickerların dağıtılmaya başladığını ABB Başkanı Mansur Yavaş duyurdu. Yavaş, otobüs, dolmuş, metro gibi toplu taşıma araçlarına yapıştırılan bu etiketlerin Cumhuriyet'in 100. yılına hazırlık olduğunu dile getirerek, etiket isteyen vatandaşların etiketleri ABB merkez binasından isteyebileceğini ifade etti.

Ankaralılar tarafından şehrin neredeyse tamamına asılan Türk Bayrağı deyim yerindeyse her yeri kırmızı beyaza boyadı. Yaklaşık 50 bin civarında sticker, birçok toplu taşıma aracına yapıştırılarak görsel bir şölen yarattı.

Etiketleri araçlarına yapıştıran birçok esnaf Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamaktan onur duyduğunu ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.