Ankara'da dev ekranda milli maç keyfi

Çankaya ve Mamak Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye ile Çekya arasında yapılacak maçı, Ahlatlıbel Atatürk Parkı ve 100.Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesinde kurulan dev ekranlardan yayınlıyor.

Ankara'da dev ekranda milli maç keyfi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye ile Çekya arasında yapılacak maçı, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı, Altınpark ve Batıkent Rekreasyon Alanına kurulacak dev ekranlardan yayınlanacağını duyurdu.

MANSUR YAVAŞ: "MİLLİ TAKIMIMIZA DESTEK ZAMANI"

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Milli takımımıza destek zamanı. Türkiye - Çekya maçını dev ekranda izlemek için saat 22.00'de buluşuyoruz. Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı Altınpark Batıkent Rekreasyon Alanı Sandalye ve sevdiklerinizi alıp gelin, milli takımımızı zafer yolunda birlikte destekleyelim."

Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye ile Çekya arasında yapılacak maçı, Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda kurulanan dev ekranlardan yayınlıyor.

EURO 2024 HEYECANI AHLATLIBEL ATATÜRK PARKI'NDA YAŞANIYOR!

Çankaya Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Haydi #BizimÇocuklar zafere! #Euro2024 heyecanı bu akşam da Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda. Türkiye - Çekya maçını 2 dev ekranda birlikte izliyoruz. Sandalyenizi getirmeyi unutmayın!" ifadeleri kullanıldı.

Çankaya Belediyesi 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını, 14 Temmuz’a kadar dev ekranda göstermeyi sürdürecek.

MAMAK'TA EURO 2024 HEYECANI SÜRÜYOR!

Mamak Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye ile Çekya arasında yapılacak maçı, 100.Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesinde kurulanan dev ekranlardan yayınlıyor.

Mamak Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, "Mamak'ta #Euro2024 heyecanı sürüyor! Kalplerimiz yine Ay-Yıldız için atacak. A Milli Futbol Takımımızın #EURO2024'te oynayacağı Çekya maçını dev ekranda hep birlikte izliyoruz. Sandalyeni al gel! Milli maç heyecanına ortak ol." ifadeleri kullanıldı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.