Ankara'da düğün sonrası yaşanan kavga için dikkat çeken iddia: "Mansur Yavaş olayın üstünü kapatmak için canhıraş çabalıyor"

Ankara'da trafikte yaşanan bir kavganın önemli isimlere uzandığı iddiası gündeme oturdu.

Ankara'da düğün sonrası yaşanan kavga için dikkat çeken iddia: "Mansur Yavaş olayın üstünü kapatmak için canhıraş çabalıyor"
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gazeteci Zihni Çakır’ın iddiasına göre, Ankara'da geçtiğimiz günlerde bir düğün sonrası düzenlenen 'düğün sonrası' eğlencesinde taciz girişimiyle başladığı iddia edilen kavga, kısa süre sonra daha da büyüdü. Kavga, Çankaya'da bulunan Angora Evleri'ne kadar taşındı ve burada Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanvekili Faruk Köylüoğlu'nun oğlunun bacaklarından vurulmasıyla sonuçlandı.

Çakır, sosyal medyadaki paylaşımında, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç’in, olayla ilgili kamuoyunu bilgilendirmesini beklediğini belirtti. Ayrıca, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın bu silahlı yaralama olayını kapatmaya çalıştığına dair iddiaları da dile getirdi.

Çakır, olayın silahlı yaralama olayı olduğunu ve yaralanan kişinin ABB'nin 2 numarası olan Köylüoğlu'nun oğlu olduğunu belirterek "Olayın içinde nasıl bir "detay" varsa Mansur Yavaş "kapatmak" için canhıraş çabalıyormuş. Ve Ankara Valisi ile Emniyet Müdürü de sessizliğe bürünmüş vaziyette." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.