Ankara’da editörümüze köpekler saldırdı

Ankara Dikmen Osman Temiz Mahallesi’nde işe gitmek için evinden çıkan anadolugazete.com.tr internet editörü Cansu Baloğlu, çok sayıda köpeğin saldırması sonrası zor anlar yaşadı.

Ankara’da editörümüze köpekler saldırdı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

anadolugazete.com.tr internet editörlerinden Cansu Baloğlu, Ankara’nın Dikmen semti Osman Temiz Mahallesi’nde grup halinde dolaşan köpeklerin saldırısına uğradı. Baloğlu, daha önce de yaşanan köpek saldırıları ile ilgili bir haberi gündeme getirmişti.

GRUP HALİNDE DOLAŞAN KÖPEKLER

Baloğlu, son olarak evinin yakınlarında bulunan bir arazide grup halinde dolaşan köpeklerin saldırısına uğradı. Baloğlu kısa süre önce de benzer bir durumla karşılaştığını ve bunun ilk olmadığını dile getirerek, yaşadıklarını anlattı:

“Sabah evden işe gitmek için sokağa çıktım. Durağa gitmek için her zaman kullandığımız bir yol var. İnsanlar mecbur orayı kullanmak zorundalar. Farklı bir yolu kullanınca hem yol uzuyor hem de birçok kişinin evi köpeklerin bulunduğu boş arazinin yakınında ve yolu değiştirmek de çözüm değil. Sokağa salınan köpekler grup halinde her yerde dolaşıyor ve bazıları yoldan geçen motosikletlere ve otomobillere saldırıyor. Geçen sene de benzer bir olay yine başımıza geldi. Otomobilde seyir halindeyken sokakta dolaşan köpeklerden bir tanesi arabanın önüne atladı ve olası büyük bir kazadan kıl payı kurtulduk.”

“BELEDİYELERDEN ÇÖZÜM İSTİYORUZ”

Belediyelerin buna acil bir çözüm bulmasını isteyen Baloğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Benim ve civarda oturan birçok insanın küçük çocuğu ve evcil hayvanı var. Sokağa çıkarken iki kez düşünüyoruz. Köpekler yalnızca insanlara değil evcil hayvanlara da saldırıyor. Bundan bir ay kadar önce köpeğini gezdiren bir komşuma sokak köpeği saldırdı ve zor kurtuldu. Bununla ilgili çok sayıda örnek verebilirim. Hayvanları çok seviyorum ve hiçbirinin zarar görmesini istemiyorum. Tek isteğim belediye ekiplerinin bu duruma acilen bir çözüm üretmesi.”

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.