Ankara'da EGO otobüsünde şoförden yolcuya darp: Şoförün "20 yıl cezaevinde yattım, 20 yılda senin için yatarım" dediği iddiası

Ankara’da, ilaç tedavisi gören bir kişi, belediye otobüsünde şoför tarafından darp edildi. Olay, sabah saatlerinde Pursaklar - Ulus seferini gerçekleştiren 438 numaralı otobüste meydana geldi.

Ankara'da EGO otobüsünde şoförden yolcuya darp: Şoförün "20 yıl cezaevinde yattım, 20 yılda senin için yatarım" dediği iddiası
Yayınlanma:

İddiaya göre, bir yıl önce beyin rahatsızlığı geçiren Hamit Mutlu, otobüse bindiğinde yaşlı bir kişinin durak düğmesine yanlış bastığını fark etti. Şoförün yaşlı adama hakaret ettiğini duyan Mutlu, şoförü daha saygılı olması konusunda uyardı. Bu uyarının ardından şoför, Mutlu'nun üzerine yürüyerek darp etmeye başladı.

"20 YIL CEZAEVİNDE YATTIM, 20 YILDA SENİN İÇİN YATARIM"

Şoför, Mutlu'yu otobüsten itti ve dışarı attıktan sonra hakaret ve tehditlerde bulundu. Şoförün, 20 yıl cezaevinde yattım, 20 yılda senin için yatarım" şeklinde tehdit ettiği öne sürüldü. Darp anı, otobüsün güvenlik kameralarına yansıdı ve olayın ardından Mutlu'nun şikayette bulunduğu bildirildi. Olayın detayları ve şoförün durumu, yetkililer tarafından soruşturuluyor.

Olayın otobüsten sonraki darp görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydı alındı ve bu görnütüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Olayla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi ve EGO Genel Müdürlüğünden yapılacak açıklamalar merakla bekleniyor.

Ankara'da son dönemlerde EGO otobüslerinde yaşanan olayların sayısında ciddi bir artış gözlenmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.