Ankara'da farklı suçlardan aranan 1363 kişi yakalandı

Ankara’da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği geniş çaplı operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 1363 kişi yakalandı.

Ankara'da farklı suçlardan aranan 1363 kişi yakalandı
Yayınlanma:

Geçtiğimiz ay boyunca suç faaliyetlerinin önlenmesi amacıyla yoğun bir şekilde çalışan Jandarma ekipleri, Altındağ, Gölbaşı, Etimesgut, Mamak, Yenimahalle ve Polatlı ilçelerinde 17 farklı hırsızlık olayını aydınlatmayı başardı. Bu operasyonlar sırasında 34 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 4’ü, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Jandarma, aynı zamanda çeşitli suçlardan aranan ve 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan 17 kişiyi de yakalayarak adli makamlara teslim etti. Bu kişiler, uzun süre kaçak olarak aranıyordu ve yakalanmaları önemli bir başarı olarak değerlendirildi.

Yol kontrol noktalarında ve jandarma asayiş timlerince yürütülen devriye faaliyetleri de sonuç verdi. Bu faaliyetler neticesinde, çeşitli suçlardan aranan toplam 1363 kişi yakalandı ve haklarında adli işlemler başlatıldı. Jandarma ekiplerinin bu başarılı operasyonu, güvenlik ve asayişin sağlanmasında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.