Ankara'da trafik kazaları! Araçlar pert oldu!

Ankara'da bugün Çankaya, Eryaman ve Mamak'ta trafik kazaları meydana geldi. Kazalarda can kaybı yaşanmazken, yaralıların olduğu öğrenildi.

Ankara'da trafik kazaları! Araçlar pert oldu!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER:ESRA SARI

Ankara'da bugün birçok ilçesinde trafik kazası meydana geldi.

İlk kaza Çevreyolu üzerinde Eryaman'dan Havaalanı istikametine giderken yol ayrımında meydana geldi. Kazada yaralananların olduğu öğrenildi.

ekran-goruntusu-2023-11-02-153601-001.png

Olay yerine güvenlik ekipleri ve sağlık ekipleri gitti. Kazada, can kaybı yaşanmadı ancak araçlar hurdaya döndü. Yaralıların sağlık durumu ve kaza hakkındaki detaylar daha sonra paylaşılacaktır.

ekran-goruntusu-2023-11-02-153546.png

AMBULANS ARAÇLA ÇARPIŞTI!

Ankara'da bugün ikinci kaza ise Çankaya'nın Gaziosmanpaşa semti Kehribar Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ambulans ile bir araç çarpıştı. Kazada, ambulansın çarptığı araç takla attı. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

MAMAK'TA KAZA!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Bostancı Caddesi'nde bugün trafik kazası yaşandı. Öğrenilen bilgiye göre, trafik kazası sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerindeki güvenlik önlemlerinin alındığı ve olayla ilgili incelemelerin devam ettiği belirtildi.

Kazalara neden olan faktörler ve yaralıların sağlık durumu ile ilgili güncellemeler yapılacaktır.

Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.