Ankara'da gidilecek mekan yok demeyin: Endemik Vadi sizleri bekliyor

Ankara'da yaz sıcaklarının gelmesiyle tatil severler gezecek yer arayışına girdiler. Özellikle hafta sonu, gezecek mekan bulamayanlar için Pursaklar'da bulunan Endemik Vadi tüm güzelliği ile keşfedilmeyi bekliyor.

Ankara'da gidilecek mekan yok demeyin: Endemik Vadi sizleri bekliyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ANADOLUGAZETE.COM.TR

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde hizmete açılan Endemik Vadi, hem ilçe sakinleri için hem de tüm Ankaralılar için bir cazibe merkezi haline geldi. Ankara’nın endemik bitkileri, endemik hayvanları ve tıbbi aromatik bitkilerin korunması ve bunlarla ilgili bilimsel çalışmaların yapılması amacıyla oluşturulan bu yer, tüm Ankaralılar tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

HAFTANIN STRESİNİ ENDEMİK VADİDE ATIN

Endemik Vadi'de Ankara'ya özgü çiçek türleri ve hayvanların korunması ve gelecek nesillere aktarılması için büyük bir çaba sarf ediliyor. Hem yetişkinler için hem de çocuklar için farklı bir etkinlik alanı yaratan bu yer tüm Ankaralıların ilgi odağı oldu. Şehrin yorucu temposu ve gündelik hayattaki iş stresini üzerinden atmak isteyen herkesin uğrak noktası olan Endemik Vadi hafta sonlarında deyim yerindeyse bir dolup bir taşıyor.

185e5369-a09e-49a3-b196-bf05c45546a7.jpeg

ENDEMİK VADİ'DE AROMATİK ÇAYLARI DENEYİN

Ankara'dan uzaklaşmaya fırsat bulamıyorsanız ve yakınlarda bir yerlerde doğal mekan arayışındaysanız Endemik Vadi tam size göre. Burada Ankara'nın endemik bitkilerini ve hayvanlarını görebilir, aynı zamanda da tıbbi amaçla üretilmiş aromatik çayları tadabilirsiniz. Farklılıklara açık olanların seveceği türden bir yer olan Endemik Vadi Ankara'ya özgü olan 12 adet bitkinin sunumuyla büyük küçük demeden herkesin keşfetmesi gereken doğal bir alan.

endemik-vadi-hayvanlar.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum