Ankara’da Hacettepeli gençler Cumhuriyet'in 100. yılını doyasıya kutladı

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği'nde düzenlenen Candan Erçetin konserine Başkentlilerin yanı sıra Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri de akın etti.

Ankara’da Hacettepeli gençler Cumhuriyet'in 100. yılını doyasıya kutladı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Konser öncesi anadolugazete.com.tr muhabiri Sümer Taşkıran’a açıklamalarda bulunan öğrenciler, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutladıklarını söyledi.

untitled-1-001.jpg

İşte gençlerin paylaşımları:

Sena Kayar: "Bu ana tanıklık ettiğim için çok mutluyum. Ülkemi çok seviyorum. Çok güzel bir birlik ve beraberlik içerisindeyim. Çok mutluyum."

Ezgi Çakmak: "Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladık. Sabah saatlerinden itibaren Anıtkabir, sonra kortej yürüyüşler ve şimdi de konser ile devam ettik. Sürekli insanlarla iç içe idik. Cumhuriyet'i o kadar derin hissettim ki mutluluğumun tarifi yok. Atamızın bize emanet ettiği bir Cumhuriyet var ve 100 yaşında... İlelebet payidar kalacak bizim sayemizde. Biz gençler olarak Cumhuriyet'i her zaman koruyup, kollayıp yeni nesillere de bu kültürü aktaracağız."

Neşe Karut: "Bu coşkulu anlara tanıklık edebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı bu yolda hem yürümek hem onu bugün sabah ziyaret etmek hem de bizi ne kadar güzel yüzyıllara hazırladığını görmek beni gerçekten çok gururlandırdı. Asla unutmamamız gereken çok Ulu bir Ata kendisi ve onun dediği gibi 'bugün en büyük bayram bayramdır' kutlu olsun diyorum."

untitled-1.jpg

Gizem Keskin: "Bugün için çok heyecanlıyım. Dedelerimizin, ninelerimizin bu ülkeye alışını bizim kutlamamız 100. yılda çok özel ve güzel."

Karya Üzer: "Çok mutluyum. Sabahtan beri dışarıdayız. Herkes çok mutlu. Hepimiz bir arada Atamızın bize emanet ettiği Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutluyoruz."

Konser boyunca öğrenciler, Candan Erçetin'in şarkılarına eşlik ederek, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutladılar.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.