Ankara'da halı çırpma tartışmasında kan döküldü

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, iki komşu arasında çıkan halı çırpma tartışmasında kan döküldü. Tartışmanın büyüyerek ailelere sıçraması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Ankara'da halı çırpma tartışmasında kan döküldü
Yayınlanma:

Ankara Polatlı'da komşu iki kadın arasında çıkan halı çırpma tartışması can aldı. Şehitlik Mahallesi Kızılcık Sokakta meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde komşu M.K. ile 33 yaşındaki Delal Hazal Gencer arasında yaşandı. İki kadının halı çırpma meselesi nedeniyle çıkan tartışması komşuların araya girmesiyle sonlandı. Ancak M.K.'nın eşi H.K., sabah saatlerinde eşinin tartıştığı komşusuna ve ailesine bıçakla saldırdı.

Bağ evine gitmek için apartmandan çıkan Delal Hazar Gencer ve eşi V. Gencer, çocuklarının yanında bıçaklı saldırıya uğradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Delal Hazal Gencer'in vefat ettiğini, eşinin ise yaralandığını tespit etti.

Polis ekipleri, M.K.'yı gözaltına alırken, olay yerinden kaçan H.K. emniyete teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şahısların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Mahalle Sakini Fatma Özdoğan, sabah saatlerinde meydana gelen olay hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Orada bir gürültü oldu. Bir çocuk, ‘baba, baba’ diye bağırıyordu. Oradaki bütün herkes kafasını iki elinin arasında tutuyordu. Herhalde halı kavgasıymış. Ben balkonda gördüm, içeride hastam olduğu için gitmedim ama feryatlar çok büyüktü."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.