Ankara'da hareketli gece: Polisle çatışan saldırgan öldü

Ankara'nın Altındağ ilçesinde polis ekipleri, "Dur" ihtarına uymayıp silahla saldıran iki şahısla çatıştı. Çatışma sırasında saldırganlardan biri öldü, biri yaralandı.

Ankara'da hareketli gece: Polisle çatışan saldırgan öldü
Yayınlanma:

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, gece saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Aramaları olan iki şahıs, "Dur" ihtarında bulunan polislere silahla saldırdı. Polis ekiplerinin karşılık vermesi üzerine saldırganlardan biri hayatını kaybetti, biri yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, devriye atan polisler, aranması bulunan M.E. ile S.K.'yi bulundukları araçtan inmeleri için uyardı. Polisin dur ihtarına uymayan şahıslar, silahla ateş açmaya başladı.

SUÇ KAYITLARI KABARIK ÇIKTI

Polisler kendilerine açılan ateşe kendilerini savunmak için karşılık verdi. Saldırganlar bu esnada olay yerinden kaçtı. Çatışma sırasında yaralanan ve hastaneye götürülen S.K.'nin hayatını kaybettiği öğrenildi. S.K.'nin 12 suç kaydı olduğu öğrenildi.

Hafif yaralı M.E.’nin ise 19 suç kaydının bulunduğu, tedavisinin ardından gözaltına alındığı aktarıldı. Olay sırasında araçta bulunan diğer iki şüphelenin de yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.